zöldfal Valódi érték

Zöldfal épületek, vertical garden, green wall


A zöldfalak az élvonalbeli design trendek közé tartoznak. Jelen vannak szállodákon, éttermeken, design üzleteken, elegáns gyógyfürdőkben, exkluzív klubokban. Gyakorlatilag minden hely valami olyat keres, ami megkülönbözteti őt versenytársaitól.
Egy zöldfal pontosan ezt teszi.


Egy élőfal komoly marketing eszköz, ami támogatja a vállalat zöld imázsát. Jó példák erre azok az autókereskedések, melyek zöldfalakat telepítettek az új hibrid vagy elektromos járművek megjelenése előtt. A fal beszélt helyettük a tudatos, zöld fogyasztókhoz.
Amellett, hogy piacképes a zöld szolgáltatás, egy ilyen fal emelheti az ingatlan értékét az otthonok és a vállalkozások számára.
Tanulmányok kimutatták, hogy ha növényekkel rendelkezünk az épületben és annak környékén, ingatlanunk értéke akár 20%-ot is emelkedhet. Az élőfal egyedülálló módja, hogy több növényzet legyen beltereiben, vagy akár ingatlana külső falán, több vásárlót vonzva ezáltal.

 


Továbbá bebizonyosodott, hogyha növényzete van egy üzletnek, plázának, étteremnek, kávézónak, bárnak vagy egyéb vállakozásnak, a befektetők száma nő. A vizsgálatok azt is kiderítették, hogy szignifikánsan magasabb a foglalások száma azokban a szállodákban, amelyek kertekkel rendelkeznek, mint amelyeknek nincs. Egy zöldfal remekül gondoskodik az élő, zöld felületről, amire az emberek vágynak. Ha úgy érzik kevesebb stressz éri őket és nyugodtabbak, végül több időt töltenek a létesítményben, ami azt is jelenti, hogy valószínűleg többet költenek.

 

 

Zöldfalak, szobakertek előnyei - Összefoglalás

lakberendezés praktikusan