• 1
  Mit és mekkorát?
  Mérje le, hogy nagyságrendileg
  mekkora zöldfalat szeretne!
 • 2
  Árajánlat 24 órán belül
  Nálunk minden zöldfal egyedi,
  személyre szabott ajánlattal
 • 3
  Helyszíni felmérés
  Amennyiben elégedett az árral,
  pontosan felmérjük a területet!
 • 4
  Megvalósítás
  Élvezze Ön is környezetében
  a 3.évezred nyújtotta oázist!

Mérnöki tervezés

Tervezőmunka

Ahogy azt az Esztétika részben felvázoltuk, egyik fő célunk, hogy művészi értékekkel bíró zöldfalakat hozzunk létre. Ezért a következő lépés, hogy meghatározzuk milyen növények használhatók fel:

 • Stratégiai szempontok alapján választjuk ki a megfelelő állományt több száz faj közül, olyan jellemzők alapján, mint a szín, a textúra, a mintázat és a méret, a lenyűgöző látvány érdekében.
 • Az egyes fajok fény- és nedvességigénye nagyban eltérhet, ezért ezeket az alapvető szempontokat vesszük figyelembe elhelyezésük előtt.
 • Biztosítjuk, hogy a növények megfelelő pozícióban legyenek elhelyezve, így könnyen boldogulhatnak és fejlődhetnek.

A növények megszűrik a levegő útján terjedő szennyeződéseket, egyes fajok hatékonyabban is, mint mások. A telepítés során stratágiánk az, hogy a lehető legtöbb olyan fajt használjuk fel, ami a legalkalmasabb a beltéri levegőminőség javítására.
Egy fontos tervezési szempont a külső élőfalaknál, hogy azok az évek múlásával hogyan változnak, alakulnak át. Célunk olyan élőfalak megteremtése, melyek minden alkalommal érdekesen és gyönyőrűen mutatnak. Ezért a virágzási idő, a virágok, a lombozatok színe és az örökzöld növények használata is fontos tényezők a tervezési folyamat során. Miután a növények kiválasztásra kerültek, tervrajzokat és látványterveket készítünk, a jövőbeli zöldfalról. Ezek az illusztrációk vázolják fel az ön számára az élőfal lehetséges alakját és méretét. A látványtervek is ötleteket adnak az alkotás színeit és mintáit illetően. Miután áttekintette javaslatunkat és meghatározza mi az, amit szeretne és mi az, ami tetszik, mi elkészítjük zöldfalának árajánlatát.

 

A következő lépés, amikor a varázslat elkezdődik, a zöldfal betelepítése elindul.

Kapcsolatfelvétel

Login

Lost your password?