zöldfal Paneles homlokzatburkolás

Lehetőséget ad a homlokzatok és magas tűzfalak zöldesítéséhez. Az épületek kiemelt eleme lehet, a zöld imázs legszembetűnőbb reklámjaként. A városi épített környezet negatív hatásait hivatott ellensúlyozni. Paneles megoldású, télen is öntözött, dekoratív zöldfal struktúra. Kialakítása során az épületek homlokzatához erősített szerelősínekre rögzített panelek speciális ültetőközeggel vannak feltöltve.

A városi hősziget kialakulását a zöld tetők és zöld homlokzatok nagyban csökkentik és így van ez a zöldfalak esetében is. A függőleges beton felületek és a természetes környezettől eltérő hővezetési tulajdonságú épületfalak növényekkel való burkolása kiegyenlítettebbé teszi a falak hőmérsékletét, hűti az épület oldalfalát.

káros légszennyező anyagok megkötése mellett az épület energetikai hatékonyságát is növeli. A panelek plusz szigetelést nyújtanak az épületnek, és így csökkenthetőek a hűtési és fűtési költségek is.

Maximum 15 méter magasságig építhető biztonságosan, de egyedi esetekben, a megfelelő műszaki tervezés mellett magasabbra is rögzíthetőek a panelek. További műszaki feltétel, hogy a homlokzatnak közel 110 kg/m2 terhelést kell elbírnia. Az öntözőrendszer megfelelő tervezés mellett képes az épület tetején felfogott csapadékvíz hasznosítására is.

Mire használhatja?

  • Épületvédelem
  • Fenntarthatóság
  • Árnyékolás
  • Energiahatékonyság

Tájékoztató letöltése

Kérdése van a zöldfalakkal kapcsolatban?
Nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
Keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolatfelvétel most!