zöldfal Huzalos kialakítású futtatott zöldfal, árnyékolófal

Külső térben sokrétűen felhasználható, elegáns megoldás bármilyen kúszónövény futtatásához. Tökéletes megoldás a kúszó növényekkel kialakított árnyékoló funkciójú zöldfalak installációjához.

Praktikus, tartós és sokoldalúan alkalmazható. A rozsdamentes acél huzalokból bármilyen osztástávolságú rácsszerkezet kialakítható. A kábelrendszer és szerelvényei elég erősek ahhoz, hogy a nagy lombtömeget adó kúszónövényeket elbírják. Az így kialakított zöldfal egy függőleges felületen véd a csapadék, a szél, a káros UV sugárzás és a maró hatású savas eső ellen ezáltal növelve az épületek külsejének épségét és élettartamát. Kiválóan alkalmas a közvetlen napsugárzástól való árnyékolás kialakítására.

A rendszerben alkalmazható növények limitálják a kialakítás magasságát. Ideális esetben maximum 25 méter magasságig felfutó növények alkalmazhatóak egy-egy egységben.

Otthoni kerti felhasználásakor akár futó zöldségnövények, támasztékot igénylő gyümölcsök (kiwi, szeder, csemegeszőlő stb.) termesztésére is elegáns megoldást nyújt. Könnyű szerkezetű épületek esetében, ahol az épület nem képes egy nehéz, akár 100 kg-os panelt elbírni, árnyékolásra kiváló.

 

Léteznek négyzetméter szerint, előre összeállított kialakítású, valamint az egyedi igény szerint készített zöldfalak.

Mire használhatja?

  • Épületvédelem
  • Árnyékolás
  • Zöldségek, gyümölcsök: lugasnak vagy kúszó gyümölcsök támasztékának (kiwi, szőlő stb.)
  • Kerti pavilon, terasz árnyékolása függőleges és vízszintes felületen is

Tájékoztató letöltése

Kérdése van a zöldfalakkal kapcsolatban?
Nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
Keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolatfelvétel most!