zöldfal Huzalos kialakítású futtatott zöldfal

Látványos és egyszerű térelválasztó elemek a legkülönbözőbb kúszónövényekből kialakítva. Mintegy vékony növényoszlop, amely gyorsan, könnyedén elkészül. Világos előterek, nagy belmagasságú hallok kiváló dekorációs eleme. Beltérben akkor mutat jól, ha több oszlop van egymás mellett és magasra fel tud futni. A legtöbb esetben lecsüngő növényoszlopok is kialakíthatóak. Kifejezetten világos helyen mutat csak szépen! Mivel ezek az oszlopocskák vékonyak, több kell belőlük, hogy a végeredmény látványos legyen, illetve pozitív élettani hatását kifejthesse.

 

Innovatív és elegáns megoldás a kúszó növényekkel kialakított árnyékoló funkciójú zöldfalak installációjához. Praktikus, tartós és sokoldalúan alkalmazható. A rozsdamentes acél huzalokból bármilyen osztástávolságú négyzethálós rácsszerkezet is kialakítható. Ablak elé telepítve kiválóan alkalmas a közvetlen napsugárzástól való árnyékolás kialakítására. Beltéri felhasználásban illatos, virágzó kúszók telepítésével exkluzív élményekkel gazdagítja a teret. Kifejezetten világos helyekre ajánljuk. Könnyen és gyorsan, bármilyen falon kivitelezhető.

Egy stílusos virágzó fal vagy egy gyengén árnyékolt térrész kialakítására is alkalmas.

Általában 8-10 méter magasságú, abban az esetben, ha van lehetőség fentről lelógatni a növényt, akár 20 méteres oszlopokat, vagy táblákat is csinálhatunk.

 

Mire használhatja?

  • Árnyékolás
  • Beltéri levegőminőség javítása
  • Esztétika
  • Egészség és jó közérzet javítása

Tájékoztató letöltése

Kérdése van a zöldfalakkal kapcsolatban?
Nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
Keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolatfelvétel most!