zöldfal Esztétika


“Egy őszinte művész, nem kísérli meg vászonra vinni, ami előtte van, de megpróbál létrehozni valami élőt, ami belőle fakad” – Sir William Dobell

Itt, a Zöldfalkertnél a művészi megközelítés, mint amilyen az esztétika az egyik fő célunk. Minden egyes projekt célja, hogy létrehozzon egy feltűnően szép, egyedi és eredeti műalkotást, ami legjobban beleillik az adott környezetbe.

 

Lakberendezés ötletek


Botanikus kertek látogatása során, vagy a parkban sétálva, estleg az erdőben túrázva könnyen felfedezhetjük, hogy a természetben a színek, felületek, minták, méretek óriási variációs lehetősége bukkan fel. Felhasználva ezt a sokszínűséget és több száz különböző növényfajt, lehetséges megteremteni az élő művészetet. Szeretünk úgy tekinteni a növényekre, mintha azok lennének festékeink, a falakra pedig, mint saját vásznunkra.

 

zöldfal művészi szinten

Egy zöldfal megtervezése, amely változatos, szemet gyönyörködtető, érdekes és egyszerűen jó ránézni, meglehetősen összetett feladat. Megkívánja a stratégiai tervezést, a számtalan növényfaj mélyreható ismeretét, az alapos szemet a tervezéshez, és a sok-sok kreativitást. Éppen ezért különösen a lakberendezés területén kedvelik ezt a megoldást. A Zöldfalkert csapata rendelkezik ezekkel a képességekkel és ügyfeleivel együttműködve teremt látványos, élő remekműveket. Zöldfalaink jutalma, amikor valaki megáll, és egy pillanatra magával ragadja szépsége és sokszínűsége, amit a természet kínál.

 

Zöldfalak, szobakertek előnyei - Összefoglalás