zöldfal Egyedi, kiscserepes, buja növényfal

Impozáns, könnyen karbantartható, falra szerelhető vagy mobilfalként is alkalmazható. Már a telepítésnél sűrű (végleges) hatás érhető el. Kiindulhatunk kisebb növényekből is, ilyenkor 3-4 hónap kell, hogy teljesen takarjon. Fontos tudni, hogy hálózati vízről üzemel vagy puffertartály kell hozzá. A technológia lényege, hogy vízzáró hátfal elé, egyedi öntözésű cserepekbe ültetjük a növényeket. Ezáltal könnyen cserélhetővé válnak és izoláltságuk miatt a talajban terjedő betegségek kialakulása is nagyobb eséllyel megelőzhető.

A zöldségeskertünk alapterületét is növelhetjük a cserepes szisztémában termesztett gyümölcs- és zöldségfélékkel (eper, szamóca, paradicsom).

Egyedi cserepes rendszer, amely bármikor szétszedhető, máshol újra felállítható. Önállóan, és falra is szerelhető. Dúsabb, egybefüggőbb felületet képesek létrehozni benne a növények, mint a huzalos rendszerben.

Beltérben a falból kiemelve, vagy akár besüllyesztve is kialakítható. Akár egy hengert is le tudunk burkolni vele, vagy ívelt falakat is létrehozhatunk.

Kültéren elegáns termesztő berendezésként egynyári zöldségek, gyümölcsök nevelésére vagy évente megújuló egynyári virágos falak létrehozására is szolgálhat.

 

Mire használhatja?

  • Beltéri levegőminőség javítása
  • Esztétika
  • Egészség és jó közérzet javítása
  • Térelválasztás

Tájékoztató letöltése

Kérdése van a zöldfalakkal kapcsolatban?
Nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
Keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolatfelvétel most!