zöldfal 3D duplarácsos kialakítású, futtatott, buja zöldfal

kültérre tervezett zöldfal rendszerünk az esztétika, a tartósság és a funkcionalitás jegyében született meg. A rendszer lényege, hogy speciális rácsszerkezetre futtatott örökzöld és virágzó kúszó habitusú növények telepítése valósul meg, egyedi öntözéstechnikával. A rendszer célja az esztétikus árnyékolás, egyúttal külső szigetelés alkalmazása, a közvetlen napsugárzástól való épületvédelem kialakítása.

A rendszer struktúrája alapvetően egy sűrű növényborítást tesz lehetővé, mely 8-10 méter magasan is megfelelő árnyékolást biztosít. Rozsdamentes acél futtatórács telepítésével alakítjuk ki a zöldfal alapját. A felépítmény anyaga és a telepítés technikája a tartósságot tartja szem előtt.

A háromdimenziós térrács alkalmazásával lehetővé válik a választott kúszónövények tulajdonságainak megfelelő helyigény biztosítása, ami által megfelelő árnyékolási szint érhető el. A konstrukciót nagy árnyékoló felület, hosszú élettartam jellemzi. Könnyű szerkezetű épületeknél is alkalmazható, mivel önállóan, az épülettől függetlenül is telepíthető.

Ezen zöldfal rendszer alkalmazása jelentősen enyhítheti az erős napsugárzásnak vagy magas szélnyomásnak ill. szélterhelésnek kitett helyek negatív tulajdonságait, ezáltal az épület fenntarthatóságát segíti elő.

Mire használhatja?

  • Épületvédelem
  • Fenntarthatóság
  • Árnyékolás
  • Energiahatékonyság

Tájékoztató letöltése

Kérdése van a zöldfalakkal kapcsolatban?
Nem tudja melyik lenne a legmegfelelőbb választás?
Keressen minket bátran, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Kapcsolatfelvétel most!